0 Αξιολόγηση
Διαθέσιμο
249,00 €

greekbanner

Smart Τηλεόραση F&U FL2D4308UH 43", με ανάλυση 4K Ultra HD και 1200Hz για εκπληκτική εικόνα, πλήθος προεγκατεστημένων Smart εφαρμογών και τεχνολογία Bluetooth.

          
         

Οθόνη τεχνολογίας Ultra HD 4K με τετραπλάσια ανάλυση από μια συμβατική Full HD, για να απολαμβάνεις και την παραμικρή λεπτομέρεια.

  Ταχύτατη τεχνολογία κίνησης της εικόνας 1200Hz, για απόλυτη ομαλότητα στην απεικόνιση ακόμα και σε πολύ υψηλής ταχύτητας σκηνές.  

Τεχνολογία Smart με πρόσβαση σε ποικιλία εφαρμογών, και πλοήγηση στο διαδίκτυο.

         
         
       
         

Δέκτης επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης σύμφωνος

με το τελευταίο πρότυπο DVBT2.

  Δέκτης δορυφορικής ψηφιακής τηλεόρασης DVBS2.     Λειτουργία media player που σου επιτρέπει να αναπαράγεις στην τηλεόραση σου τα αγαπημένα σου αρχεία βίντεο, μουσικής αλλά και φωτογραφιών.
         
         
      Οθόνη τεχνολογίας LED. Λεπτός σχεδιασμός, υπέρλαμπρα χρώματα σε συνδυασμό με μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλότερη κατανάλωση.
       
    Πρόσβαση στο Netflix. Απλά κάνεις εγγραφή και μετά μπορείς μέσα από την τηλεόραση, εύκολα και απροβλημάτιστα μέσω του Netflix πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο σου, να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές μέσα από την βιντεοθήκη του Netflix.
       
       
    Πρόσβαση στο Amazon Prime Video. Απλά κάνεις εγγραφή και μετά μπορείς μέσα από την τηλεόραση, εύκολα και απροβλημάτιστα μέσω του Prime Video πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο σου, να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές μέσα από την βιντεοθήκη του Amazon Prime Video.
       
       
    High Dynamic Range, υποστήριξη περιεχομένου HDR10 για τέλεια πιστότητα στα χρώματα.
       
       
   

Υβριδική TV

Υποστήριξη λειτουργίας υβριδικής τηλεόρασης.

       
       
       Συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth.
       
       
   


Ασύρματη σύνδεση στο οικιακό σου δίκτυο μέσω Wi-Fi.

       
       
    Θύρες σύνδεσης HDMI για σύνδεση των εξωτερικών σου συσκευών, όπως DVD, παιχνιδομηχανές, κτλ. απολαμβάνοντας ψηφιακή εικόνα και ήχο.
       
       
    PVR-Ready για να εγγράφεις τα αγαπημένα σου τηλεοπτικά προγράμματα σε εξωτερικά μέσα USB και να τα παρακολουθείς όποτε εσύ το επιθυμείς.
       
       
    Λειτουργία κλωνοποίησης ρυθμίσεων από τη μια συσκευή σε άλλες μέσω της χρήσης μιας απλής εξωτερικής μνήμης USB.

Γνώμες πελατών

There are yet no reviews for this product.

 Επιστροφή στην κατηγορία Τηλεοράσεις